Ontmoeten

Er is voor ieder iets, als je vragen hebt, neem gerust contact met ons op of kom eens langs bij een van onze activiteiten. We zien ernaar uit je te ontmoeten.

Open huizen

Al in de eerste gemeente was een belangrijk onderdeel van de gelovigen om elkaar regelmatig in de huizen te ontmoeten, daar deel te nemen aan een maaltijd en te groeiden in het kennen van God. De open-huizen zijn niet alleen voor leden, zij zijn voor iedereen open. Welk levensseizoen we ons ook bevinden, in je huwelijk, opvoeding, een nieuwe baan, of crisis; niemand hoeft daar alleen door te gaan.

Kindergroepen

We streven ernaar om een veilige, leuke, relationele en betekenisvolle omgeving te creëren waarin kinderen op een begrijpelijk niveau over God kunnen leren.

Tienergroepen

In de groepen hebben de tieners mogelijkheid om vrienden te vinden en te maken en om de vrijheid te ervaren die hoort bij een christelijke gemeenschap. Elke groep functioneert op een unieke manier om tegemoet te komen aan verschillende interesses en leeftijdsgroepen.

Jongeren

Onderlinge relaties om te worden veranderd door Gods liefde, te worden toegerust en God te dienen om de wereld te raken met Zijn liefde.