Help: Inloggen

Korte uitleg voor het inloggen op de website voor leden. Hoe moet ik inloggen? Wat als ik m'n wachtwoord ben vergeten? Ik weet m'n gebruikersnaam niet meer?

De leden van onze gemeenschap hebben een eigen gebruikersnaam en wachtwoord ontvangen. Hieronder enkele aanwijzingen voor het gebruik hiervan. Mocht dit onvoldoende zijn, of zijn er andere of verder vragen, stuur dan even een bericht via deze site.

Inloggen

Inloggen kan door rechtsbovenaan het scherm te klikken op "inloggen". Vervolgens verschijnt het scherm zoals in de afbeelding hiernaast waar de gebruikersnaam en het bijbehorende wachtwoord moeten worden ingevuld, en vervolgens op "inloggen" drukken.

Wachtwoord vergeten

Op de pagina "inloggen" (zie hierboven) staat ook een sectie met de titel "Wachtwoord vergeten?". Door hier de gebruikersnaam en het bijbehorende e-mailadres in te geven (en op "verzenden" te drukken) zal er een nieuwe wachtwoord worden gestuurd - mits de gebruikersnaam en e-mailadres kloppen.

Gebruikersnaam vergeten

Onder het blok "wachtwoord vergeten?" staat nog een laatste optie: "gebruikersnaam vergeten". Klik op deze link, en het scherm zoals rechts afgebeeld verschijnt. Door hier het e-mailadres in te vullen dat bekend is in de administratie (dit is hetzelfde adres waarop eventuele meldingen en nieuwsbrieven vanuit ons systeem worden ontvangen), en op "verzenden" te drukken, wordt een vergeten gebruikersnaam per e-mail toegestuurd. Eventueel kan daarna alsnog een nieuw wachtwoord worden aangevraagd (zie hierboven).