Vanaf 2 januari 2022 zijn de diensten voorlopig alleen online

Als Rafaël Rivierenlanden hebben we steeds de adviezen van het CIO (het Interkerkelijk Contact Overheidszaken) opgevolgd, en dat blijven we doen. Daarom worden de diensten vanaf 2 januari 2022 weer uitsluitend digitaal gehouden.

Dit betekent dat er ook geen beperkte groep meer in de zaal van De Til aanwezig zal zijn, zoals we eerder hebben meegemaakt.

Het advies van het CIO is om de kerkdiensten opnieuw op deze manier te organiseren. Voor de Kerstdienst wordt echter een uitzondering gemaakt. Die mag wel met een beperkte groep gevierd worden, en dat gaat ook gebeuren: De gezinnen die zich hebben aangemeld zijn komende zondag van harte welkom in de dienst. 

Voor alle anderen is de dienst te volgen via de livestream. De samenkomst is te volgen via rafael-rivierenlanden.nl/live. Een andere mogelijkheid om onze dienst te volgen is via de site van Kerkdienstgemist. Via onderstaande link kom je direct op het videokanaal van Rafaël Rivierenlanden: Rafaël Rivierenlanden - Kerkdienstgemist.nl

Het is jammer, of verdrietig, of misschien nog anders in je eigen woorden, dat we niet normaal bij elkaar kunnen komen, maar als we ons hierop richten, zet dat ons klem. Daarom moedigen we elkaar aan om, net als de wijzen die bij Jezus kwamen, te knielen, te aanbidden en te geven wat we hebben. Het is in wezen zo simpel, maar ook enorm rijk en allesomvattend.

Namens de oudsten en staf.

23-12-2021

Zie ook

Spelregels voor het aanmelden voor de diensten op zondag
05-05-2021
Nieuws over onze samenkomsten
02-12-2021
Vanaf zondag 23 januari weer met een beperkte groep welkom in de Til
19-01-2022