Samenkomsten vanaf 26 september

Nu de anderhalve meter afstand houden niet meer nodig is, komen er twee aanpassingen in onze opzet van de zondagse samenkomst, met name voor de kinderen en voor mensen die het prettig vinden om toch afstand te houden.

Kinderwerk

Het is niet langer noodzakelijk dat alle kinderen al voor aanvang van de dienst naar hun eigen kindergroep gaan. Vanaf zondag 26 september gaan alle kinderen eerst weer gewoon met hun ouders mee naar de Grote Zaal. De leider van de dienst zal dan aangeven op welk moment de kinderen naar hun eigen dienst gaan. We vinden het heel fijn dat de kinderen op deze manier weer meer zichtbaar in ons midden zijn, want: zij horen erbij!  Samen met alle mensen van alle leeftijden, behoren kinderen tot het grote gezin van God.

Toch liever afstand houden?

Voor degenen die het onprettig vinden om minder dan anderhalve meter afstand te houden, blijft het mogelijk om op meer afstand van elkaar te blijven zitten: In het achterste gedeelte van de zaal (de Middenzaal) zijn de stoelen op anderhalve meter afstand van elkaar geplaatst. Om dat zaalgedeelte te bereiken en te verlaten kan de zij-ingang worden gebruikt, zodat je niet tussen een grote groep mensen door hoeft te lopen.

21-09-2021

Zie ook

Vanaf zondag 23 januari weer met een beperkte groep welkom in de Til
19-01-2022
Samenkomsten vanaf 27 juni 2021
23-06-2021
Vanaf 2 januari 2022 zijn de diensten voorlopig alleen online
23-12-2021