Samenkomsten vanaf 27 juni 2021

Sinds zondag 27 juni komen we weer samen zonder beperkingen voor wat betreft het aantal aanwezigen. We houden rekening met ieders veiligheid door het houden van de anderhalve meter afstand. Het is nog wel nodig om een overzicht te hebben van de aanwezigen, daartoe kan het bijgevoegde formulier vooraf worden ingevuld.

Bijlage: Verklaring.pdf

 

Jezus belooft Zijn genade, bescherming, wijsheid, kracht en toekomst aan de gemeente, en leert ons hoe Hij het heeft bedoeld om als lichaam te functioneren. Onderlinge dienstbaarheid en liefde zijn een onmiskenbaar onderdeel daarvan. Hoewel dat niet exclusief is voor de zondagse samenkomst, speelt deze wel een belangrijke rol. Hoe mooi is het om nu weer in de onderlinge ontmoeting, bewogen door de Geest, liefdevol te kunnen zoeken naar mogelijkheden om de ander te dienen, de ander te helpen, elkaars welzijn te zoeken en elkaars dromen te horen.

Moge in deze nieuwe fase de onderlinge ontmoeting leiden tot verdieping van leven met de Heilige Geest, om zo de rijkdommen van Christus in je eigen leven en in dat van anderen te vinden.

Je bent van harte uitgenodigd — wij kunnen niet wachten je weer persoonlijk te ontmoeten!

23-06-2021

Zie ook

Spelregels voor het aanmelden voor de diensten op zondag
05-05-2021
De waarde van de kerk
14-04-2021
Zondag a.s. komen we samen in kleine groepen in de regio
14-03-2020